Dé prijs voor de meest vernieuwende, verrassende of mooiste online presentatie over geschiedenis van het afgelopen jaar

Stem nu!

Geschiedenis van Heerenveen-Midden een historische wijk in het hart van Heerenveen

Op de website staat niet alleen de geschiedenis maar ook alle wijkvernieuwingen en renovatie projecten in de wijk Heerenveen-midden

Een laagdrempelige site, heel informatief.
10 januari 2019
Geweldige website. Veel informatie, mooie foto's en goede omschrijving. De website zet de oude maar ook de nieuwe situatie(s) goed in beeld. De website is zeker voor de digitale terbeschikkingstelling een grote aanwinst voor de gemeente Heerenveen.
10 januari 2019
Leuk, informatief, overzichtelijk en toegankelijk. Voor elke Heerenvener een must om regelmatig te bekijken.
08 januari 2019
Inderdaad geweldige site
08 januari 2019
Website met een geweldige info over Heeerenveen van toen en daardoor ook van nu.
07 januari 2019
Heerenveen-Midden is een historische wijk in het hart van Heerenveen waar vanaf 1995 veel oudbouw door nieuwbouw wordt vervangen. Middels deze website wordt de geschiedenis van deze wijk op een toegankelijke manier in woord en beeld gepresenteerd voor het heden en het nageslacht, ik vind het een leerzaam naslagwerk. De website behoort vanaf december 2018 officieel tot het digitaal erfgoed en wordt duurzaam opgeslagen en bewaard door de Koninklijke Bibliotheek van Nederland. Ik vind het een prachtig en uniek initiatief omdat de website al 20 jaar lang geregeld wordt voorzien van nieuwe geschiedenis, verhalen en nieuwbouwplannen.
07 januari 2019

Partners

De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van