Welkom bij Historisch Amstelland — Historisch Amstelland


Welkom bij Historisch Amstelland — Historisch Amstelland

http://www.historischamstelland.nl
mooie en breed opgezette website.
06 februari 2017
Prima site!
14 januari 2017
Mooie website en heel interessant. Kom ook steeds meer informatie op.
13 januari 2017
Een mooi overzicht van de vele aspecten van het gebied
13 januari 2017
Een prachtige vorm van samenwerken is hierin bereikt tussen een aantal partijen in Amstelland.Voor de bezoeker mooi bij elkaar geplaatst, terwijl iedere website zijn eigen identiteit heeft behouden. We hopen dat veel toeristen hier de vruchten van plukken!
12 januari 2017
Een mooi klein musea zeker het bezoeken waard
Gerund door vrijwilligers, klasse
12 januari 2017
Niet alleen online, maar juist ook met alle activiteiten die er zijn is dit een prachtige organisatie. De website geeft zeer goede informatie en sluit perfect aan op bijvoorbeeld dat wat er in het museum te zien is (was).
12 januari 2017
Mooi site vertelt veel over mijn jeugd.
11 januari 2017
Een stukje prachtig geschiedenis wat nooit vergeten mag worden. Een hele mooie en overzichtelijk website
11 januari 2017
De verscheidenheid aan historische onderwerpen over Amstelland en vanwege de bijzondere samenwerking tussen alle partijen. In de vormgeving komen tot uitdrukking: gemeenschappelijke waarden en toch eigen identiteit.
11 januari 2017
Een heldere, overzichtelijke en informatieve website!
11 januari 2017
Heerlijke vrije jeugd daar doorgebracht op Amsteleiland. Nog steeds kom ik er graag als ik in de buurt ben. Vertrouwd. Kermis, bakker Oud, kerkhof, Kerk waar ik getrouwd ben etcetc.
11 januari 2017
Meer inzicht in de achtergrond van mijn woonplaats duidelijke artikelen en bevlogen medewerkers
11 januari 2017
Duidelijke en overzichtelijke website
11 januari 2017
Prima site: het verbindt allerlei losse eindjes tot een prachtig overzicht van wat er in Amstelland leeft en te doen is!
11 januari 2017
bijzonder leuk klein museum
11 januari 2017
het betreft hier een met groot plezier gemaakte site die je uren lang kan vertellen wat er in deze omgeving allemaal te zien en te beleven is.
11 januari 2017
Mooi, doelmatig en overzichtelijk. Makkelijk te hanteren voor allen die geïnteresseerd zijn in monumenten en geschiedenis van Amstelland.
11 januari 2017
een heel bijzonder klein museum
11 januari 2017
Een zeer duidelijke website over de geschiedenis van Amstelland. Op deze website zijn allerlei aspecten over het "Amstelandse" beschikbaar.
Zeker een aanwinst voor degenen die van geschiedenis houden!!
11 januari 2017
Zeer informatief en aansprekend
11 januari 2017
Een geweldige site. Duidelijk, overzichteiljk en gemakkelijk te vinden wat je zoekt.
11 januari 2017
Voordat deze website er was, bleef je zoeken naar alles wat de regio Amstelland te bieden had aan historie en cultuur. Deze website verbindt die vele afzonderlijke informatiebronnen op een prima wijze.
11 januari 2017
Eindelijk geschiedenis van Amstelland op 1 website , met behoud van eigen inbreng historische organisaties en mooi vormgegeven
10 januari 2017
Deze website over de geschiedenis van Amstelland is opgezet en wordt beheerd door vrijwilligers van de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel en het Historisch Museum te Ouderkerk aan de Amstel. Onder de paraplu van www.historischamstelland.nl zijn meerdere websites over de geschiedenis van Amstelland verzameld: de MonumentenOuder-Amstel, de Museumwebsite, de website van de Historische Vereniging, de bronnenwebsite MiddeleeuwenAmstelland. Deelname met een eigen website is mogelijk voor iedere stichting of vereniging binnen de doelgroep. Doel is de geschiedenis van Amstelland op één plek beschikbaar te hebben en bereikbaar te maken voor alle belangstellenden met zo weinig mogelijk kosten. De website is gestart in januari 2015 met drie onderliggende websites. Vanaf 1 januari 2016 zal de vijfde deelnemer voor het publiek zichtbaar zijn. Daarnaast treft u veel links naar andere interessante sites aan. Alle lezers die de geschiedenis van Amstelland een warm hart toe dragen en degenen die gewoon nieuwsgierig zijn raden wij een bezoek zeer aan. Wij hopen dat dit initiatief andere liefhebbers er toe aanzet ook dergelijke regionale platforms op te zetten.
18 december 2016

Partners


De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van